Raley's Supermarkets

 

Client: Raley’s HQ

 

Location: West Sacramento

 

Industry: Retail/Grocery

 

Design Firm/Architect: Coact Designworks

‚Äč

Photography: Davies Imaging Group

 

Overall Objective: Comprehensive remodel of the three-story headquarters building

 

Space Synopsis: In a major corporate trailblazing endeavor, Raley’s leadership eliminated all private offices, and opted for open floorplate Herman Miller Canvas height-adjustable stations in unison with all departments. Private office space was instead allocated for meeting, training, and collaborative use framed by glass walls facilitating natural light. The café features state-of-the-art technology currently implemented in the new flagship stores with chic communal seating.

 

Featured Furnishings: Herman Miller, Coalesse, Stylex, National, Baker, Keilhauer and Lowenstein

Sign up for our mailing list

  • 600px-Facebook_logo_(square)
  • i
  • linkedin-logo-1024x1024
  • logo_square

© 2015 MTA Inspired Spaces