hallway
hallway

hallway
hallway

1/1

CSHQA

Location: Sacramento

 

Industry: Architecture and Design 

 

Design Firm/Architect: CSHQA

 

Overall Objective: Creating a modern, collaborative work environment.    

 

Space Synopsis: CSHQA and MTA partnered together to create their “Sacramento Hub”.  CSHQA had a vision of a more collaborative environment, where employees could better communicate by incorporating more breakout spaces. MTA achieved this by turning a typical storage area, into a multipurpose collaborative space. Incorporating stools around the file bank also made the space more inviting and useful. The workstations and private offices were designed using Herman Miller Canvas, complete with mid height panels and sit to stand desks. The conference room was furnished by using a modern and clean line from the Enworks portfolio.

 

Featured Furnishings: National, Herman Miller, ESI, and Enworks